Efter singlarna Oh Shawty och Come Inside är artisten Malicc från Stockholm här aktuell med Tomorrow. En bubblande låt fylld av förväntan och positiv energi. En boost för att helt enkelt känna att morgondagen ser ljusare ut.
Låten är kort som en punklåt, vilket jag tyckte var väldigt roligt. Men ibland behöver man bara den där espresso-koppen av pop-energi för att komma igång med dagen. Det är precis det som Tomorrow hjälper dig med.

Favoriter Apple Music

Malicc själv inspireras av akter som Juice WRLD, the Kid LAROI och XXXtentacion.
Nya singeln Tomorrow är skriven av artisten tillsammans med James Joof, eller Mr Noir som han heter i musiksvängen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.