Snyggt paketerad R&B med skön stämsång och mjuk lead är vad vi bjuds på från brittiska Benji Brown i Let It All Go. Artisten lämnar inga känslor åt slumpen utan fullkomligt öppnar sitt hjärta i den 90-tals doftande produktionen. Känslan är avslappnad och tempot mid. Den djupa basen passar min smak helt perfekt och inslagen av organiskt piano, svävande gitarrer och synthar kompletterar helheten och ger en luftig ljudbild. 

Nordiska Favoriter

”Let It All Go handlar om ett tidigare förhållande. Det handlar om att lämna någon bakom sig när man inte vill, men samtidigt att veta att det är bäst för sig själv. Efter en tid försöker man få kontakt igen, men ärren gör fortfarande ont, det är dags att låta allt gå och fortsätta. ”

Benji Brown

Låten markerar den tredje från artisten och sedan debuten har han fått allt fler blickar och öron riktade mot sig. Men en uppväxt som präglats av musik önskar denna 22-åring skapa hjärtskärande R&B. 

”Musik har alltid varit en del av mitt liv. Att växa upp omgiven av skickliga låtskrivare har jag aldrig känt att jag skulle kunna tävla, förrän nu. Med åldern har en mognad kommit i min musik och mitt konstnärskap är en kommentar av känslor under det senaste året. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
KMR Studios

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.