Snyggt paketerad R&B med skön stämsång och mjuk lead är vad vi bjuds på från brittiska Benji Brown i Let It All Go. Artisten lämnar inga känslor åt slumpen utan fullkomligt öppnar sitt hjärta i den 90-tals doftande produktionen. Känslan är avslappnad och tempot mid. Den djupa basen passar min smak helt perfekt och inslagen av organiskt piano, svävande gitarrer och synthar kompletterar helheten och ger en luftig ljudbild. 

”Let It All Go handlar om ett tidigare förhållande. Det handlar om att lämna någon bakom sig när man inte vill, men samtidigt att veta att det är bäst för sig själv. Efter en tid försöker man få kontakt igen, men ärren gör fortfarande ont, det är dags att låta allt gå och fortsätta. ”

Benji Brown

Låten markerar den tredje från artisten och sedan debuten har han fått allt fler blickar och öron riktade mot sig. Men en uppväxt som präglats av musik önskar denna 22-åring skapa hjärtskärande R&B. 

”Musik har alltid varit en del av mitt liv. Att växa upp omgiven av skickliga låtskrivare har jag aldrig känt att jag skulle kunna tävla, förrän nu. Med åldern har en mognad kommit i min musik och mitt konstnärskap är en kommentar av känslor under det senaste året. ”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.