Snyggt paketerad R&B med skön stämsång och mjuk lead är vad vi bjuds på från brittiska Benji Brown i Let It All Go. Artisten lämnar inga känslor åt slumpen utan fullkomligt öppnar sitt hjärta i den 90-tals doftande produktionen. Känslan är avslappnad och tempot mid. Den djupa basen passar min smak helt perfekt och inslagen av organiskt piano, svävande gitarrer och synthar kompletterar helheten och ger en luftig ljudbild. 

Favoriter Apple Music

”Let It All Go handlar om ett tidigare förhållande. Det handlar om att lämna någon bakom sig när man inte vill, men samtidigt att veta att det är bäst för sig själv. Efter en tid försöker man få kontakt igen, men ärren gör fortfarande ont, det är dags att låta allt gå och fortsätta. ”

Benji Brown

Låten markerar den tredje från artisten och sedan debuten har han fått allt fler blickar och öron riktade mot sig. Men en uppväxt som präglats av musik önskar denna 22-åring skapa hjärtskärande R&B. 

”Musik har alltid varit en del av mitt liv. Att växa upp omgiven av skickliga låtskrivare har jag aldrig känt att jag skulle kunna tävla, förrän nu. Med åldern har en mognad kommit i min musik och mitt konstnärskap är en kommentar av känslor under det senaste året. ”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011