Kompositören Markus Jägerstedt har komponerat musiken till filmen Jag är Zlatan. En dramadokumentär som handlar om en fotbollsspelare som växte upp i Rosengård i Malmö regisserad av Jens Sjögren.

Filmen i sig har premiär den 14:e Januari men redan nu släpps ledmotivet Aint my fault som framförs av MAPEI. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Jägerstedt och Fredrik Okazaki som båda även producerat låten.

Om arbetet berättar Markus:

”Att göra soundtracket till Jag är Zlatan har varit en lång resa, singeln Aint my fault har verkligen varit en av höjdpunkterna och förtjänar sitt eget fokus.”

Resultatet är härligt filmiskt med feta beats och mörka synthar och med MAPEIs röst som svävar över ljudlandskapet. Kan tänka mig att låten kommer spelas mycket på gym i landet, för det är verkligen en låt som ökar adrenalinet. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply