Kompositören Markus Jägerstedt har komponerat musiken till filmen Jag är Zlatan. En dramadokumentär som handlar om en fotbollsspelare som växte upp i Rosengård i Malmö regisserad av Jens Sjögren.

Svensk Pop

Filmen i sig har premiär den 14:e Januari men redan nu släpps ledmotivet Aint my fault som framförs av MAPEI. Låten är skriven av sångerskan tillsammans med Jägerstedt och Fredrik Okazaki som båda även producerat låten.

Om arbetet berättar Markus:

”Att göra soundtracket till Jag är Zlatan har varit en lång resa, singeln Aint my fault har verkligen varit en av höjdpunkterna och förtjänar sitt eget fokus.”

Resultatet är härligt filmiskt med feta beats och mörka synthar och med MAPEIs röst som svävar över ljudlandskapet. Kan tänka mig att låten kommer spelas mycket på gym i landet, för det är verkligen en låt som ökar adrenalinet. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Svensk Pop
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.