Nederländerna levererar stark pop genom lovande Blanks. I samband med släppet av singeln Never Have I Ever passar artisten även på att annonsera sitt debutalbum Nothing Last Forever and That’s OK. Nya låten är ett stycke upplyftande pop med högt tempo och kärleks-doftande feel-good vibbar. Det känns ungdomligt, nyfiket och lite naivt, men på ett charmigt och riktigt imponerande sätt. Det finns ingen tvekan om att det gömmer sig stor talang här bakom och artisten har faktiskt producerat stora delar av det kommande albumet helt själv. 

Skicka in din musik

”Kommer du ihåg låten som spelades under den fantastiska sommaren med dina vänner? Och det glada men melankoliska sättet det får dig att känna nu? Det är vad jag vill att folk ska känna för min musik. Att om några år lyssnar någon på en av mina låtar och påminns om den fantastiska sommaren med vänner.”

Blanks

När pop låter såhär bra så kan jag inte annat än bara luta mig tillbaka och njuta av musiken. Nostalgiskt tittar Blanks tillbaka på minnena från första kärleken, till sommaren med vännerna och att förlora nära och kära. Det här är musik som får en att minnas och sätta ett leende på läpparna. Ljudbilden är något retro och talande för den 80-tals indie punk pop som artisten försöker efterlikna och jag tycker det både är uppfriskande och nytänkande att göra en 2.0 av detta sound. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011