Rosa Linn debuterar och det är tillsammans med Kiiara. Med målet att bli Armeniens första globala popartist har Rosa stora skor att fylla. Lyckas hon då? Lite för tidigt att säga kanske, men första låten lovar helt klart gott. Med tydliga trummor, polerade drömska synthar och en röst som en omedelbart känner igen är KING en stark elektronisk poplåt. Vi ser här två kvinnor från olika kulturer mötas i en låt som blandar både engelska och ryska (Armeniens största språk).

Nordiska Favoriter

”Jag vill att min musik ska ha ett meddelande och snart efter jag skrev KING visste jag att det måste bli min första release. Den tar upp de politiska undertonerna mellan Ryssland och Amerika och jag är tacksam över att få Kiiara att dela med sig av det amerikanska perspektivet på hur berömmelse är. ”

Rosa Linn

Musiken släpper artisten via Nvak Collective som är en unik samlingsplats för kreatörer vars fokus är att värna om kvinnor, icke-binära och HBTQ-personer runtom i musikindustrin. Ganska mäktigt, eller hur!? 

Rosa Linn har spelat piano sedan hon var sex och drömt om global pop-ikon status. Hennes uppväxt har varit strikt och hon önskar sprida ljus över musiken från sitt hemland. Med en unik syn på pop och tydlig vision lägger vi första singeln KING på minnet och spanar in den melankoliska och bitterljuva videon. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011