Rosa Linn debuterar och det är tillsammans med Kiiara. Med målet att bli Armeniens första globala popartist har Rosa stora skor att fylla. Lyckas hon då? Lite för tidigt att säga kanske, men första låten lovar helt klart gott. Med tydliga trummor, polerade drömska synthar och en röst som en omedelbart känner igen är KING en stark elektronisk poplåt. Vi ser här två kvinnor från olika kulturer mötas i en låt som blandar både engelska och ryska (Armeniens största språk).

Apple Music

”Jag vill att min musik ska ha ett meddelande och snart efter jag skrev KING visste jag att det måste bli min första release. Den tar upp de politiska undertonerna mellan Ryssland och Amerika och jag är tacksam över att få Kiiara att dela med sig av det amerikanska perspektivet på hur berömmelse är. ”

Rosa Linn

Musiken släpper artisten via Nvak Collective som är en unik samlingsplats för kreatörer vars fokus är att värna om kvinnor, icke-binära och HBTQ-personer runtom i musikindustrin. Ganska mäktigt, eller hur!? 

Rosa Linn har spelat piano sedan hon var sex och drömt om global pop-ikon status. Hennes uppväxt har varit strikt och hon önskar sprida ljus över musiken från sitt hemland. Med en unik syn på pop och tydlig vision lägger vi första singeln KING på minnet och spanar in den melankoliska och bitterljuva videon. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.