Omslag

Magi uppstår när den franske artisten och producenten SebastiAn samarbetar med brittiska London Grammar på singeln Dancing by night. Låten är producerad av ingen mindre än the XXs Oliver Sim och släpps tillsammans med en musikvideo regisserad av Jeanne Lula Chauveau.

Favoriter Apple Music

Dancing by night ger oss den där perfekta blandningen av vemod och storslagen produktion. Sjukt snyggt skulle jag säga.

Låten i sig är tagen från samlingen The Remixes med London Grammar, som släpps den 21:a Juni. Albumet betsår inte helt oväntat av en hel del olika remixar, men också två nya låtar: denna och Higher som är ett samarbete med CamelPhat.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011