Till ett snyggt stråkarrangemang som sedan byggs på med pulserande synthar levererar Klara Andén singeln Nejnejnejnej. Det är filmiskt dramatiskt och dansant på samma gång. Enligt mig blir det riktigt läckert.

Nordiska Favoriter

Nejnejnejnej handlar om att göra sin egen grej till fullo. Att helt enkelt inte låta någon stå i vägen för dig själv. Själva textraden ”du vet var dörren är och om du inte stänger den så kommer jag va till besvär” är tagen från när Klara var yngre och levde i sin musikbubbla i sitt rum. Ibland kunde hennes bror komma in och förstöra den känslan hon då befann sig i och lämnade dörren öppen, vilket var något frustrerande för Klara. Men såhär i efterhand blev händelsen till bra pop och det är ju inte fy skam.

Med singeln får vi sista smakprovet innan Klara släpper album den 16:e Juni.

Klara Andén

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011