Tänk att hela tiden inse att ens föräldrar borde skilja sig. Att de är ett par som inte fungerar ihop och förhållandet mest bara är destruktiv, vilket leder till en helt dysfunktionell familj.
Det är den insikten som Eleanor Hammond sjunger om på singeln Combustion. En härligt medryckande poplåt med klassiskt poparrangemang som sångerskan skrev efter ännu en emotionell explosion under familjemiddagen.

Popmuzik Lover

”Jag ville skriva för de som hade trasiga, destruktiva liv hemma som mitt och berätta för dem att de inte är ensamma. Jag känner att det inte finns tillräckligt med låtar där ute om ämnen som skilsmässa eller dysfunktionella familjer. Det här är den mest personliga låten jag någonsin skrivit, och jag hoppas att min sårbarhet gör att den sticker ut.”

Eleanor Hammond

Eleanor Hammond är en singer-songwriter från Los Angeles på 22 år. Hon har tidigare släppt singeln Run som kom 2018. Här nedan hör du låten samt kan kolla in musikvideon.

Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Popmuzik in Dolby Atmos
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.