Tänk att hela tiden inse att ens föräldrar borde skilja sig. Att de är ett par som inte fungerar ihop och förhållandet mest bara är destruktiv, vilket leder till en helt dysfunktionell familj.
Det är den insikten som Eleanor Hammond sjunger om på singeln Combustion. En härligt medryckande poplåt med klassiskt poparrangemang som sångerskan skrev efter ännu en emotionell explosion under familjemiddagen.

”Jag ville skriva för de som hade trasiga, destruktiva liv hemma som mitt och berätta för dem att de inte är ensamma. Jag känner att det inte finns tillräckligt med låtar där ute om ämnen som skilsmässa eller dysfunktionella familjer. Det här är den mest personliga låten jag någonsin skrivit, och jag hoppas att min sårbarhet gör att den sticker ut.”

Eleanor Hammond

Eleanor Hammond är en singer-songwriter från Los Angeles på 22 år. Hon har tidigare släppt singeln Run som kom 2018. Här nedan hör du låten samt kan kolla in musikvideon.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply