Musikvideo

Harry Styles är som en present som bara fortsätter att ge. Speciellt när det gäller låtarna från sångarens enormt framgångsrika album Harry’s House. För med Daylight är vi uppe i den femte videon från albumet. As it was, Late night talking, Music for a Sushi restaurant, Satellite och nu denna. Bra jobbat ändå.

DOLBY ATMOS

Videon är skapad av ukrainare med regissören Tanu Muino i spetsen. En snygg nagel i ögat på Putin ändå och fint att vilja stötta kreatörer från det krigsdrabbade landet.

I videon får vi följa Harry på en cirkus när han traskar omkring och möter olika cirkusartister. Det är lekfullt, färgglatt och sådär Styles-charmigt som det ska vara.

Men vänta, säger du säkert. Finns det inte redan en musikvideo till Daylight?
Saken är den att detta ÄR andra musikvideon till låten. James Corden spelade in en video till låten i fjol. Då kostade den bara $300 och tog tre timmar att spela in. Så mer ett kul projekt som finns på YouTube-kanalen för The Late Late Show och den är inte släppt som officiell musikvideo. Men den finns på inter-webs och du kan ju alltid kika på den.

Harry Styles

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011