Charmigt och kanske den fyndigaste texten jag hört hela året! Så lyder min åsikt om up-and coming popartisten Isabel Woods nya Allergy Season. När pollensäsongen sätter igång börjar likaså näsa och ögon rinna, det vet alla! Därför kan det helt enkelt inte vara på grund av hjärtesorg du gråter, utan det måste vara allergin som spökar. Ungefär i den andan befinner sig låten Allergy Season. Det får man ändå säga är nytänkande lyrik. 

Allergy Season utforskar den välbekanta känslan av att förlora kontrollen över dina känslor där jag kanaliserat det till ett popspår som får även de mörkaste dagarna att kännas ljusare. Det här spåret växte helt från tanken på att ha allergisäsongen som en ursäkt för att gråta, vilket jag älskade. Även om texten är ledsam, har alltid velat att det här ska vara en lycklig låt.” 

Isabel Wood

Vad gäller produktionen är den matchande charmig och lättsam. Här har artisten faktiskt tagit hjälp av samma producent som gjort mega-hiten Dance Monkey. En mysig bas guidar oss igenom Allergy Season samtidigt som Woods röst är avslappnat självsäker. Trots att artisten rubricerar sin musik som sad-girl pop lyckas hon finna en medelväg för positivitet och ledsam text. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply