Insiktsfullt målar Cait bilden av hur det känns att se okej ut men inte vara det på insidan i nya låten Live with Myself. Melodiskt och skört hör vi sångerskan sjunga att hon måste lära sig att leva med sig själv trots ett inre liv som hela tiden är i uppror. Låten bär på en stor igenkänningsfaktor och jag kan faktiskt inte lyssna utan att relatera till mig själv. För är det inte just så att den enda personen vi aldrig riktigt kan undkomma är oss själva? 

Över ett akustiskt piano får vi en drömsk produktion som hålls relativt avskalad med stora reverb och en atmosfärsik känsla. Passande nog känns det som att mitt sinne transporteras till en plats av eftertänksamhet när lurarna åker på och Live with Myself spelas. 

Mångbegåvad bär artisten Cait flertalet hattar på sitt huvud, där hon bland annat är videograf, fotograf och kreativ regissör för alla sina utgivningar. Denna release kommer tillsammans med ett snyggt art-work där vi ser sångerskan titta på sig själv genom en fiskskål. Vi välkomans här in i Caits värld som är modern tagning på den klassiska singer/songwriter andan. Hon erbjuder en tillfällig tillflykt till sina lyssnare, vilket ämnar att lämna en varmare och lättare. Signumen är akustiska gitarrer, genuina texter, piano och oförglömliga melodier. Ni hör nya Live with Myself här

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply