Insiktsfullt målar Cait bilden av hur det känns att se okej ut men inte vara det på insidan i nya låten Live with Myself. Melodiskt och skört hör vi sångerskan sjunga att hon måste lära sig att leva med sig själv trots ett inre liv som hela tiden är i uppror. Låten bär på en stor igenkänningsfaktor och jag kan faktiskt inte lyssna utan att relatera till mig själv. För är det inte just så att den enda personen vi aldrig riktigt kan undkomma är oss själva? 

Skicka in din musik

Över ett akustiskt piano får vi en drömsk produktion som hålls relativt avskalad med stora reverb och en atmosfärsik känsla. Passande nog känns det som att mitt sinne transporteras till en plats av eftertänksamhet när lurarna åker på och Live with Myself spelas. 

Mångbegåvad bär artisten Cait flertalet hattar på sitt huvud, där hon bland annat är videograf, fotograf och kreativ regissör för alla sina utgivningar. Denna release kommer tillsammans med ett snyggt art-work där vi ser sångerskan titta på sig själv genom en fiskskål. Vi välkomans här in i Caits värld som är modern tagning på den klassiska singer/songwriter andan. Hon erbjuder en tillfällig tillflykt till sina lyssnare, vilket ämnar att lämna en varmare och lättare. Signumen är akustiska gitarrer, genuina texter, piano och oförglömliga melodier. Ni hör nya Live with Myself här

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011