LOUDMOUTH är en dokumentärfilm om pastorn och aktivisten Al Sharpton som regisserats av Josh Alexander. Sharpton har alltid varit en stark röst mot rasism i USA och har mer eller mindre hela livet varit en eldsjäl för kampen om rättvisa i USA.

Popmuzik Lover

I filmen kan vi höra singeln Power, som framförs av Joy Oladokun. En artist som likt Sharpton också vikt sitt liv åt att förändra USA till det bättre.
Power är en stark och soulig låt med inslag av gospel och snyggt pianospel. Det känns som Joy verkligen fångat den kraft som en rörelse som den Sharpton står för i sin sång. Så var beredd på gåshud när du hör Power här nedan.

Kolla även in denna intervju med Joy som spelades in för Apple Music.

Följ Joy Oladokun på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.