LOUDMOUTH är en dokumentärfilm om pastorn och aktivisten Al Sharpton som regisserats av Josh Alexander. Sharpton har alltid varit en stark röst mot rasism i USA och har mer eller mindre hela livet varit en eldsjäl för kampen om rättvisa i USA.

Popmuzik Podcast

I filmen kan vi höra singeln Power, som framförs av Joy Oladokun. En artist som likt Sharpton också vikt sitt liv åt att förändra USA till det bättre.
Power är en stark och soulig låt med inslag av gospel och snyggt pianospel. Det känns som Joy verkligen fångat den kraft som en rörelse som den Sharpton står för i sin sång. Så var beredd på gåshud när du hör Power här nedan.

Kolla även in denna intervju med Joy som spelades in för Apple Music.

Följ Joy Oladokun på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011