LOUDMOUTH är en dokumentärfilm om pastorn och aktivisten Al Sharpton som regisserats av Josh Alexander. Sharpton har alltid varit en stark röst mot rasism i USA och har mer eller mindre hela livet varit en eldsjäl för kampen om rättvisa i USA.

Popmuzik Popcast

I filmen kan vi höra singeln Power, som framförs av Joy Oladokun. En artist som likt Sharpton också vikt sitt liv åt att förändra USA till det bättre.
Power är en stark och soulig låt med inslag av gospel och snyggt pianospel. Det känns som Joy verkligen fångat den kraft som en rörelse som den Sharpton står för i sin sång. Så var beredd på gåshud när du hör Power här nedan.

Kolla även in denna intervju med Joy som spelades in för Apple Music.

Följ Joy Oladokun på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.