Ledsen att du är uttråkad sjunger brittiska Jazz Mino i sin pastellfärgade pop-singel Sorry Ur Bored. För den som inte fattar, så är det såklart med sarkasm sångerskan förmedlar hooken och menar att hennes ex har sig själv att skylla för att relationen nu är slut. Här får vi ett stycke pop som inte ber om några ursäkter utan snarare är ”in your face” och både träffsäker och underhållande. Bland lager av elgitarrer och synthar går sångerskan igenom de olika stadierna av att bryta med någon. 

Popmuzik Lover

”Låten handlar om det ex som bara inte lämnar ditt liv. Ni vet båda att det är över, men när de är uttråkade glider de in i din dms och låtsas som att du är bra och att de inte vet varför det tog slut ”

Jazz Mino

Låten markerar den tredje och sista singeln från en kommande EP och sägs vara den som flirtar mest med tuggummi-pop samt är artistens favorit. Redan hyllad i hemlandet och av stora tidningar är det med stor entusiasm vi ser fram emot nya EP:n Someone Else To Talk To. Men tills dess lyssna in Sorry Ur Bored. 

https://soundcloud.com/jazzmino/sorry-ur-bored/s-mS9Ycu13WA6
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Dolby Atmos
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.