Den hunkige artisten Robin Packalen från Finland samarbetar med Kpop-artisten SAAY på den funkiga singeln Sucker for that love. En låt som garanterat kommer att få dig att vilja dansa, för det är svårt att inte vilja göra det av de beats som artisten skapat tillsammans med Aleksi Kaunisvesi, Joonas Parkkonen, Olavi Uusitalo och Peppina Pällijeff.

Apple Music Svensk Pop

Sucker for that love är tagen från artistens kommande EP Rest In Beat AM som släpps den 15:e Oktober, och som då följer upp EP.n med det logiska namnet Rest In Beat PM från i fjol.
Till låten har Robin även släppt en musikvideo som inleds i en hotellpool och sedan får vi följa en blöt sångare igenom alla gångar och rum på hotellet. Så häng med.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music Svensk Pop

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.