Det är dags för artisten Per-Albin att följa upp debuten Stanna som släpptes i April, vilket han gör med Blåmärken. -Jo, men visst är det extra fint med låttitlar som bara består av ett enda ord?

Favoriter Apple Music

Den nya singeln är en hoppfull låt om motståndskraft och acceptans. Att visa upp att man duger som den man är. Ett tema som artisten beskriver med orden:

”Sångens huvudämne är att visa världen alla dina brister och blåmärken och att kunna växa och älska dig själv för den du är.”

Resultatet är en stark och stor poplåt som mixar synthar med en folk-popkänsla, vilket jag uppskattade.
Det är uppenbarligen också en låt som betytt mycket för artisten själv, då den skrevs tidigt i hans karriär.

”Blåmärken var den första låten jag älskade själv. Jag lärde mig mycket av det här spåret eftersom jag vågade testa nya saker. Den här låten var den som liksom satte grunden för alla mina andra låtar. Jag tror att jag typ hittade mitt sound i Blåmärken”.

Det känns definitivt som artisten hittat rätt med sitt sound, för detta var riktigt nice säger jag. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.