Det är dags för artisten Per-Albin att följa upp debuten Stanna som släpptes i April, vilket han gör med Blåmärken. -Jo, men visst är det extra fint med låttitlar som bara består av ett enda ord?

Följ på Apple Music

Den nya singeln är en hoppfull låt om motståndskraft och acceptans. Att visa upp att man duger som den man är. Ett tema som artisten beskriver med orden:

”Sångens huvudämne är att visa världen alla dina brister och blåmärken och att kunna växa och älska dig själv för den du är.”

Resultatet är en stark och stor poplåt som mixar synthar med en folk-popkänsla, vilket jag uppskattade.
Det är uppenbarligen också en låt som betytt mycket för artisten själv, då den skrevs tidigt i hans karriär.

”Blåmärken var den första låten jag älskade själv. Jag lärde mig mycket av det här spåret eftersom jag vågade testa nya saker. Den här låten var den som liksom satte grunden för alla mina andra låtar. Jag tror att jag typ hittade mitt sound i Blåmärken”.

Det känns definitivt som artisten hittat rätt med sitt sound, för detta var riktigt nice säger jag. Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011