Jag får regelbundet frågor från artister som vill få hjälp med promotion av sin musik.
Vettiga lösningar för att få ut budskapet om att de släppt en ny låt, EP eller album.
I dagsläget finns en hel del företag och personer som gör just det. Både som jobbar tätt med de stora skivbolagen samt de som jobbar mer mot oberoende artister som då inte har det stora maskineriet som ett skivbolag innebär.

Jag har gjort en liten lista på bolag vars jobb och engagemang jag personligen gillar. Här har jag valt ut de som har ett dedikerat PR-maskineri i första hand. Några är även musikbolag, om du behöver en helhetslösning, men jag skulle nog kontakta samtliga namn på listan med förhoppning om ett promotion-jobb i första hand. Sedan kan det utvecklas till något mer om ni klickar.

Samtliga kan definitivt vara ett bra fösta steg att kontakta om du behöver hjälp med din release, så får ni se om tiden och låten passar varandras schema.

Clap Your Hands

It is what it is

Kniven PR

Paret

JMF Music

Aloaded

Septembernatt

pbhmedia

-Listan kan komma att fyllas på med fler namn. Men vill också hålla den kort och personlig, då det inte är en katalog över alla bolag.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply