Jag får regelbundet frågor från artister som vill få hjälp med promotion av sin musik.
Vettiga lösningar för att få ut budskapet om att de släppt en ny låt, EP eller album.
I dagsläget finns en hel del företag och personer som gör just det. Både som jobbar tätt med de stora skivbolagen samt de som jobbar mer mot oberoende artister som då inte har det stora maskineriet som ett skivbolag innebär.

Apple Music

Jag har gjort en liten lista på bolag vars jobb och engagemang jag personligen gillar. Här har jag valt ut de som har ett dedikerat PR-maskineri i första hand. Några är även musikbolag, om du behöver en helhetslösning, men jag skulle nog kontakta samtliga namn på listan med förhoppning om ett promotion-jobb i första hand. Sedan kan det utvecklas till något mer om ni klickar.

Samtliga kan definitivt vara ett bra fösta steg att kontakta om du behöver hjälp med din release, så får ni se om tiden och låten passar varandras schema.

Clap Your Hands

It is what it is

Kniven PR

Paret

Septembernatt

pbhmedia

-Listan kan komma att fyllas på med fler namn. Men vill också hålla den kort och personlig, då det inte är en katalog över alla bolag.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.