Skriven för några år sedan, under de rebelliska ignoranta tonåren sjunger kanadensiska Izabel om hur det är att vara i ett stadie mellan tonår och vuxenliv. Låten nothingbadwillhappen kom till under det sämsta mentala tillståndet artistens upplevt i hela sitt liv, ovanpå alla ilska vill hon inget anat än rymma. Singeln är skriven ur ett förstapersonsperspektiv och genom att visualisera den människa som Izabel ville bli försökte hon genom fantasin fly verkligheten. Här får vi alltså en ärlig och ofiltrerad skildring om hur en tonåring ser på omvärlden och samhället i stort. 

Popmuzik Popcast

nothingbadwillhappen handlar om att befinna sig i det tidiga stadiet av vuxenlivet där du äntligen börjar förstå hur världen fungerar men inte är nöjd med sanningen. Du vaknar till en helt ny uppsättning bekymmer. Du inser också det faktum att de flesta vuxna inte riktigt vet vad de gör, så de låtsas för att verka mer ordentliga. Och fortfarande när saker går fel , agera som om allt är bra för vad är alternativet? Samtidigt är allas blickar riktade mot varandra eftersom de hellre vill säga något om någon annans problem än att konfrontera sina egna.” 

Izabel

19-åriga Izabel drömmer stort och önskar ändra liv med sin musik. Nya singeln är definitivt ett steg i rätt riktning. Med sin mystiska och något mörka produktion fångar hon mitt intresse och den öppenhet hon förmedlar visar på stor mognad. Ni hör singeln nothingbadwillhappen här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Apple Music
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.