Skriven för några år sedan, under de rebelliska ignoranta tonåren sjunger kanadensiska Izabel om hur det är att vara i ett stadie mellan tonår och vuxenliv. Låten nothingbadwillhappen kom till under det sämsta mentala tillståndet artistens upplevt i hela sitt liv, ovanpå alla ilska vill hon inget anat än rymma. Singeln är skriven ur ett förstapersonsperspektiv och genom att visualisera den människa som Izabel ville bli försökte hon genom fantasin fly verkligheten. Här får vi alltså en ärlig och ofiltrerad skildring om hur en tonåring ser på omvärlden och samhället i stort. 

nothingbadwillhappen handlar om att befinna sig i det tidiga stadiet av vuxenlivet där du äntligen börjar förstå hur världen fungerar men inte är nöjd med sanningen. Du vaknar till en helt ny uppsättning bekymmer. Du inser också det faktum att de flesta vuxna inte riktigt vet vad de gör, så de låtsas för att verka mer ordentliga. Och fortfarande när saker går fel , agera som om allt är bra för vad är alternativet? Samtidigt är allas blickar riktade mot varandra eftersom de hellre vill säga något om någon annans problem än att konfrontera sina egna.” 

Izabel

19-åriga Izabel drömmer stort och önskar ändra liv med sin musik. Nya singeln är definitivt ett steg i rätt riktning. Med sin mystiska och något mörka produktion fångar hon mitt intresse och den öppenhet hon förmedlar visar på stor mognad. Ni hör singeln nothingbadwillhappen här. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply