Lika lugnt som ett stilla öppet hav sköljer sångrösten av Francois Klark varsamt över en i nya låten Sailing. Till akustiskt piano, stråkar och försiktiga pukor sjunger artisten om sin önskan och längtan att återvända till och hela ett tidigare förhållande. Med gul regnkappa ser vi honom i tillhörande video bege sig ut till havs och släppa alla hämningar. Låten hamnar någonstans mellan James Blakes akustiska perfektion och Coldplays svulstiga ballad-produktioner. 

Följ på Apple Music

Efter succén med låten Always som hördes i Netflix-filmen Feel The Beat återvänder här alltså Francois Klark med ytterligares en akustiskt driven ballad. Men den här gången finns en viss skillnad, låten Sailing är nämligen första från kommande albumet Adventure Book

Från popsånger med oemotståndliga hookar, glittrande synthar och filmiska ljudlandskap till känsliga pianoballader. Rymmer Klarks musik en värld av genrer som är både uppfriskande och bekanta. Han har arbetat med några av branschens största och även delat scen med min favoritartist Jon Bellion. Det är med spänning jag inväntar kommande releaser från denna sydafrikans födda kanadensaren. Men tills dess här är Sailing.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011