Lika lugnt som ett stilla öppet hav sköljer sångrösten av Francois Klark varsamt över en i nya låten Sailing. Till akustiskt piano, stråkar och försiktiga pukor sjunger artisten om sin önskan och längtan att återvända till och hela ett tidigare förhållande. Med gul regnkappa ser vi honom i tillhörande video bege sig ut till havs och släppa alla hämningar. Låten hamnar någonstans mellan James Blakes akustiska perfektion och Coldplays svulstiga ballad-produktioner. 

Efter succén med låten Always som hördes i Netflix-filmen Feel The Beat återvänder här alltså Francois Klark med ytterligares en akustiskt driven ballad. Men den här gången finns en viss skillnad, låten Sailing är nämligen första från kommande albumet Adventure Book

Från popsånger med oemotståndliga hookar, glittrande synthar och filmiska ljudlandskap till känsliga pianoballader. Rymmer Klarks musik en värld av genrer som är både uppfriskande och bekanta. Han har arbetat med några av branschens största och även delat scen med min favoritartist Jon Bellion. Det är med spänning jag inväntar kommande releaser från denna sydafrikans födda kanadensaren. Men tills dess här är Sailing.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply