Holly Dodson och hennes Parallels fortsätter att leverera starkt och ger oss nu ytterligare en låt från kommande albumet SUPERSYMMETRY som kommer i slutet på augusti. I Handle With Care får vi en storartad syntpop-singel som hämtar inspiration från det gångna året. Här talas det om att skapa en vänligare verklighet där vi behandlar varandra och vår planet med respekt. En önskan jag helt klart tror många kan skriva under på. Produktionen är precis som förra singeln Stardust inspirerad av syntpop-legenderna Depeche Mode. Med sin nostalgiska vintage känsla är detta lika mycket en homage till dåtid som nutid och ständigt relevant. Kommande albumet kommer djupdyka in i hjärtat av parallella universum och spegla en intergalaktisk ljudbild. Efter 10 år i branschen och snart fem album i bagaget vet Holly Dodson vad hon vill förmedla och vi får bara spänna fast oss och följa med på åkturen. 

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011