Precis i gränslandet mellan att sommaren är slutet och hösten tar vid kommer Samuel Jack in och levererar Feels Like Summer. En nostalgisk låt som ämnar fånga de där speciella ögonblicken med människor vi älskar allra mest. I tillhörande video får vi ett solblekt vykort från just den där speciell sommaren när tiden stod still, kärleken låg i luften och oändliga möjligheter presenterade sig. Här syns artisten bland skrattande barn och goda vännner spelandes på en stor ute-fest. 

Svensk Pop Apple Music

”Det finns definitivt en känsla av nostalgi i låten. Jag skrev den vid en tidpunkt då jag tittade tillbaka på de goda tiderna för att ta mig igenom de svåra. Musik kan helt överskrida tid och rum och föra tankarna till alla möjliga platser, även när du inte är precis där du vill vara. Det är vad den här låten är för mig. Det tar mig tillbaka, det tar mig framåt, det tar mig igenom. ”

Samuel Jack

Med sin varma och inbjudande stämma bär hans röst på delar av soul, blues och Motown. Som musiker har Samuel Jack gått igenom en lång resa för att ta sig till den plats han är på idag. Från att knappt ha råd till bensinen mellan spelningar till att idag höra sina låtar på några av de största tv-program, radiokanaler samt topplistor på Spotify har gjort honom till en ödmjukt tacksam artist. Med ännu mer ny musik påväg ser artisten ljust på sin framtid och karriär. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011