Det var i vintras som Fredrik Dagvik och hans Ifred släppte singeln Innerst här inne. Nu är hans aktuell med singeln Svarta lådan. En skönt pulserande poplåt med en något nostalgisk produktion med sina varma synthar i refrängen som fick mig att tänka på Lustans Lakejer. Med andra ord en låt som både känns vemodig och poppig på samma gång. Vemodet befinner sig inte minst i texten som är en tillbakablick på alla vägval man gjort i livet och hur livet formats efter just dessa val

Svensk Pop

Fredrik berättar för bloggen:

”Låten handlar om hur vi i vår inre svarta låda sparar och memorerar allt som vi har gjort och alla vägval vi har gjort i livet. Nu när jag ser tillbaka i backspegeln så ser jag hur slumpen och hur olika faktorer har påverkat mig. Låten är en sorts monolog med den jag var som ung. Blev allt som jag hade tänkt mig? Är det så här jag ville att allt skulle bli?”

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.