Den brittiska sångerskan April Jai släpper med Not like the movies en singel för den hopplöse romantikern. Låten skrev April Jai som en reaktion för de som säger till en att man ska sluta leta efter kärleken, för när man gör det kommer personen med stort P. Att kärleken är någon form av Disney-saga, vilket det oftast inte är. För ibland är kärlek och känslor bara jobbigt. Då kan det vara skönt med en låt som tar den energin och skapar en medryckande poplåt som kan ge en utlopp av sina känslor.

Popmuzik Podcast

Följ April Jai på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011