Den brittiska sångerskan April Jai släpper med Not like the movies en singel för den hopplöse romantikern. Låten skrev April Jai som en reaktion för de som säger till en att man ska sluta leta efter kärleken, för när man gör det kommer personen med stort P. Att kärleken är någon form av Disney-saga, vilket det oftast inte är. För ibland är kärlek och känslor bara jobbigt. Då kan det vara skönt med en låt som tar den energin och skapar en medryckande poplåt som kan ge en utlopp av sina känslor.

Nordiska Favoriter

Följ April Jai på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.