Lyrah ger oss gåshud när hon här levererar singeln Everyone else. En drömliknande slowmotion:aktig poplåt som med det ger den där filmiska känslan som jag älskar.

Svensk Pop

Med låten vill sångerskan fånga känslan av att sitta tyst tillsammans med någon man älskar. Att bara vara i nuet och situationen. Där inga ord behövs.

Sångerskan utvecklar:

”Jag skrev den och ville ha den här känslan i ett förhållande. När jag avslutade den insåg jag att denna känsla redan fanns i mina vänskapsband.
Det är en kärlekssång för de människor som redan älskar dig.”

Lyrah själv försöker med sin musik skapa ett soundtrack till våra liv. Något som visat sig vara framgångsrikt, då hennes musik varit med i serier som The Sex Lives of College Girls och Charmed. Så det är definitivt musik som passar som ett soundtrack.

Följ Lyrah på sociala medier.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.