Lyrah ger oss gåshud när hon här levererar singeln Everyone else. En drömliknande slowmotion:aktig poplåt som med det ger den där filmiska känslan som jag älskar.

Apple Music

Med låten vill sångerskan fånga känslan av att sitta tyst tillsammans med någon man älskar. Att bara vara i nuet och situationen. Där inga ord behövs.

Sångerskan utvecklar:

”Jag skrev den och ville ha den här känslan i ett förhållande. När jag avslutade den insåg jag att denna känsla redan fanns i mina vänskapsband.
Det är en kärlekssång för de människor som redan älskar dig.”

Lyrah själv försöker med sin musik skapa ett soundtrack till våra liv. Något som visat sig vara framgångsrikt, då hennes musik varit med i serier som The Sex Lives of College Girls och Charmed. Så det är definitivt musik som passar som ett soundtrack.

Följ Lyrah på sociala medier.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.