Fredrik Dagvik och hans artist alter ego Ifred är här aktuell med ännu en stark poplåt när han följer upp Blunda, så finns vi där samt Eller som båda släpptes i fjol. Nya singeln heter Innerst här inne och handlar om hur vi anpassar oss och ändrar oss utefter normen. Men innerst där inne, där kan ingen nå mig, här gör jag vad jag vill. Och visst är det så. Att många kanske har en syn utåt på en sak, men kanske inte samma åsikt när man sedan sitter själv…

Nordiska Favoriter

Låten är skriven av sångaren och producerad av Mud Lake Audio. Innerst här inne bjuder oss på bra melodi och en låt som blommar ut i stark refräng. Med andra ord är det ännu ett bra låtsläpp av Ifred.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011