Då var det dags för pop från popstaden Göteborg igen. Denna gång är det duon SOLH som du kan uppleva här i bloggen. Duon består av Rebecca Sörenson och Emil Brännström och de debuterade i slutet av förra året med singeln Ljuger nog för dig. Nu är det aktuella med singel nummer två i form av Någon annan. Låten i sig är resultatet av tanken att inte kunna vara utan den person som betyder allra mest. Speciellt i stunder som verkligen kräver någon att luta sig mot. 

KMR Studios

Resultatet är skönt rytmiskt med behagligt och blött beat som löper igenom låten samtidigt som vi även får lekfulla synthar. Allt ramas sedan in av Rebeccas grymma röst och det blir en låt som man fastnar för redan efter en lyssning. Eller vad säger du? Du hör resultatet här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Nordiska Favoriter

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.