Göteborgs-artisten LADYPRINCE gör sig beredd för sina andra EP med släppet av singeln Dead poets in nyc. Med en speltid på strax över en minut och 30 sekunder levereras en kraftfull produktion med svävande syntar och en personlig låttext. Extra förtjust är jag i den lekfulla och experimentella känslan som ligger över hela spåret. Det andas futuristisk fägring, men samtidigt en nostalgisk 80-tals touch. Riktigt snyggt! Lägg därtill artistens Sam Smith liknade röst och vi får ett namn väl värt att lägga på minnet.

Skicka in din musik

”Den här låten är nästan som en dikt, jag tycker om den för att den inte hanterar ett ämne rakt på utan kommer och går lite som den vill. I låten följer nästan en konversation med en imaginär älskare ”will you be mine / even if I change my mind? / will you be mine / even if I runaway for sometime?”  främst känns det som en konversation med mig själv och är nog snarare en slags stream of conciousness som ville ur mig.”

LADYPRINCE
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Svensk Pop Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011