Danska indie-pop prinsessan visar kärlek till sina fans i nya singeln Kindness. Det var i maj i år som artisten äntligen gjorde comeback med låten Live To Survive, en lysande poplåt om ni frågar mig. Nu kommer alltså uppföljaren och kanske ett smakprov från kommande albumet som än inte presenterats. Nya singeln beskrivs som ett kärleksbrev till alla fans och ämnar agera tröst efter svåra tider. 

Popmuzik Popcast

”Jag skrev låten vid en tidpunkt då jag kände mig som många människor bortkopplad från den fysiska världen. Trots att jag var isolerad, fanns det en vacker anslutning och support från mina fans och från vår lilla onlinegemenskap, som jag var så tacksam för.”

Skriven från två olika tidszoner får vi här en produktion vars rytm är i skön baktakt likt många av artistens tidigare låtar. Mid-tempot är behagligt och trots framträdande trummor finner jag ett lugn i låten, den är liksom varm och välkomnande. Troligtvis det som är hela meningen också. De vackra stråkarna som inleder, avslutar och faktiskt är närvarande under hela låten är inget annat än magiskt snyggt inspelade. Mer stråk till folket! Och det är väl ungefär det vi får just nu med den starka disco-trenden som regerar. Det är med spänning jag inväntar nästa steg från artisten som går sin egen väg och vars röst man känner igen på mils avstånd. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik in Dolby Atmos
Share.
Popmuzik Popcast

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.