Danska indie-pop prinsessan visar kärlek till sina fans i nya singeln Kindness. Det var i maj i år som artisten äntligen gjorde comeback med låten Live To Survive, en lysande poplåt om ni frågar mig. Nu kommer alltså uppföljaren och kanske ett smakprov från kommande albumet som än inte presenterats. Nya singeln beskrivs som ett kärleksbrev till alla fans och ämnar agera tröst efter svåra tider. 

Följ på Apple Music

”Jag skrev låten vid en tidpunkt då jag kände mig som många människor bortkopplad från den fysiska världen. Trots att jag var isolerad, fanns det en vacker anslutning och support från mina fans och från vår lilla onlinegemenskap, som jag var så tacksam för.”

Skriven från två olika tidszoner får vi här en produktion vars rytm är i skön baktakt likt många av artistens tidigare låtar. Mid-tempot är behagligt och trots framträdande trummor finner jag ett lugn i låten, den är liksom varm och välkomnande. Troligtvis det som är hela meningen också. De vackra stråkarna som inleder, avslutar och faktiskt är närvarande under hela låten är inget annat än magiskt snyggt inspelade. Mer stråk till folket! Och det är väl ungefär det vi får just nu med den starka disco-trenden som regerar. Det är med spänning jag inväntar nästa steg från artisten som går sin egen väg och vars röst man känner igen på mils avstånd. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011