Danska indie-pop prinsessan visar kärlek till sina fans i nya singeln Kindness. Det var i maj i år som artisten äntligen gjorde comeback med låten Live To Survive, en lysande poplåt om ni frågar mig. Nu kommer alltså uppföljaren och kanske ett smakprov från kommande albumet som än inte presenterats. Nya singeln beskrivs som ett kärleksbrev till alla fans och ämnar agera tröst efter svåra tider. 

”Jag skrev låten vid en tidpunkt då jag kände mig som många människor bortkopplad från den fysiska världen. Trots att jag var isolerad, fanns det en vacker anslutning och support från mina fans och från vår lilla onlinegemenskap, som jag var så tacksam för.”

Skriven från två olika tidszoner får vi här en produktion vars rytm är i skön baktakt likt många av artistens tidigare låtar. Mid-tempot är behagligt och trots framträdande trummor finner jag ett lugn i låten, den är liksom varm och välkomnande. Troligtvis det som är hela meningen också. De vackra stråkarna som inleder, avslutar och faktiskt är närvarande under hela låten är inget annat än magiskt snyggt inspelade. Mer stråk till folket! Och det är väl ungefär det vi får just nu med den starka disco-trenden som regerar. Det är med spänning jag inväntar nästa steg från artisten som går sin egen väg och vars röst man känner igen på mils avstånd. 

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply