Likt en modern fabel berättar svenska Nomi historien om en drake i nya singeln Neon Dragon. 

Skicka in din musik

Neon Dragon är en visa man kan sjunga runt elden, eller som en vaggsång för sina barn. Den påminner om en uråldrig visa och det är sån musik jag vill dela med världen! 

Nomi

Den elektroniska produktionen tillsammans med artistens mystiska och atmosfäriska stämma skapar en unik blandning av modern pop och traditionell saga. Hon fortsätter:

När jag var liten ville jag att drakar skulle finnas på riktigt. Jag ville leva i min egen sagovärld, och det fanns inget bättre sätt att fly dit än genom konst och musik. Jag hade redan melodin i mitt huvud, och bilderna av draken spelades upp där. 

Artisten Nomi är fristående musiker och låtskrivare, men även spelartist i det populära online- och mobilspelet Star Stable. Tidigare i år gjorde hon succé med ledmotivet Fire i den animerade internationella serien Star Stable: Mistfall, vars manus skrevs av Emmy-belönade Alice Prodanou

För mig är det en ny typ av karriär som 24-åriga Nomi från Skaraborg skapat sig. Att välja en spelplattform för sitt artisteri istället för ett traditionellt skivbolag är inspirerande och skriver nya regler i världen av pop. Ni hör Neon Dragon här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011