Besatt av 80-talet och alla sound som hör därtill med virvlande syntar och elektriska trummor vill amerikanska cmrn fånga denna era i sitt eget sound och musik. I nya låten I miss being in love binder han snyggt ihop olika texturer av syntar och skildrar känslan av att vara kär i fel person. De mjuka verserna växlas med mer punchy och elektroniskt refränger. Tempot är någonstans i mid / ballad vilket passar perfekt för stämningen artisten sätter med sin närvarande röst.

I den här låten sjunger jag om att de kärleksrelationer jag har varit inblandade i inte är kärlek. Verserna beskriver bristerna i att vara med fel person, medan refrängen påminner om hur kärleken känns. Med en iögonfallande instrumentering och nervkittlande sång får låten dig att känna längtan. Det påminner dig om hur det är att vara kär.

cmrn

Baserad i Nashville gör cmrn popmusik som alltid flörtar med 80-talet. Även de gånger artisten format ett sound som inte låter som just detta årtionde finner han sätt att inkorporera små element av nostalgi. Med sin musik önskar sångaren förmedla samma känslor som han själv känner till oss lyssnare. Oftast skriver han om universella saker som vi alla går igenom, men som på så sätt också går att knyta an till. Jag hatar att vara kär i kärlek sjunger cmrn i I miss being in love, något jag definitivt tror många kan känna igen sig i.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Leave A Reply