Atmosfäriskt ljudlandskap, en hel del falsett och råa känslor det är var Buddy Wright förmedlar i nya låten Bother Me. En låts som jag skulle vilja beskriva som organiskt hållen produktion med en tydlig singer-songwriter vibe. Här får vi inlevelse när sångaren sjunger om en tid under college när en tjej kallhjärtat lekte med hans känslor. Artisten gick då från att vara allt till inget på nolltid och till och med vännerna vändes mot honom. Refrängen beskriver artisten nästan som lite sarkastiskt skriven eftersom han inte kunde ha mer fel om hur allt faktiskt skulle sluta. 

Skicka in din musik

Det var som 17-åring artisten Buddy Wright plockade upp gitarren och började lära sig själv ackordföljder. Detta för att lindra den ångest han kände för pågående familjeproblem. Musiken blev helt enkelt en tillflykt. Men artistkarriären var egentligen aldrig fokuset, rekryterad till universitetet för fotboll i Texas var målet fotbollsproffs. Men dessvärre satte skador stopp för detta, något som gjorde att Byddy istället började studera låtskriveri. Efter första liveframträdandet på sitt nya college stod det klart att musiken var det han ville satsa på. Idag har sångaren uppträtt runtom i Nashville och hans rötter är i pop och country. Ni hör Bother Me här. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011