Kommer du ihåg vad du gjorde förra året vid den här tiden? Det gör i alla fall Jackson Harris och han vill visa att han lärt sig av sina misstag och vuxit i nya singeln This Time Last Year. Att döma av texten låter det också som att artisten kommit en bra bit på vägen. Fast i destruktiva tankar och frågetecken om boende är detta en låt som också är direkt talande till förra årets lockdown och pandemi. Så du kanske faktiskt kommer ihåg vad du gjorde förra året vid den här tiden? Men med allt som hänt i bagaget är det samtidigt skönt att se hur mycket vi som mänsklighet faktiskt kan utvecklas på ett år och det är samtidigt vad Jackson försökt fånga i sin elektroniskt drivna pop-rock låt. Trots tillbakablickarna är låten övervägande positiv och ämnar att inspirera. Något som jag även tycker hörs i produktionen, det är upplyftande och känns på något sätt befriande. En perfekt låt en sån där dag när man vaknar upp och tittar i spegeln och känner att idag känns livet riktigt bra på riktigt, trots all skit jag gått igenom. Som jag många gånger innan skrivit på bloggen är jag svag för popmusik som bär på ett djupare budskap, men ändå är dansvänliga. Och det här är en låt man definitivt kan släppa loss och nästan hoppa till. 

Popmuzik Popcast

Snygga krispiga syntar, elgitarrer och riktigt punchy live-trummor välkomnar in oss i refräng. Men innan det möts vi av en skön och något nyfiken ljudbild. This Time Last Year lovar gott från denna New York baserade artist. 

Författare

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent.
Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Popcast
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.