Kommer du ihåg vad du gjorde förra året vid den här tiden? Det gör i alla fall Jackson Harris och han vill visa att han lärt sig av sina misstag och vuxit i nya singeln This Time Last Year. Att döma av texten låter det också som att artisten kommit en bra bit på vägen. Fast i destruktiva tankar och frågetecken om boende är detta en låt som också är direkt talande till förra årets lockdown och pandemi. Så du kanske faktiskt kommer ihåg vad du gjorde förra året vid den här tiden? Men med allt som hänt i bagaget är det samtidigt skönt att se hur mycket vi som mänsklighet faktiskt kan utvecklas på ett år och det är samtidigt vad Jackson försökt fånga i sin elektroniskt drivna pop-rock låt. Trots tillbakablickarna är låten övervägande positiv och ämnar att inspirera. Något som jag även tycker hörs i produktionen, det är upplyftande och känns på något sätt befriande. En perfekt låt en sån där dag när man vaknar upp och tittar i spegeln och känner att idag känns livet riktigt bra på riktigt, trots all skit jag gått igenom. Som jag många gånger innan skrivit på bloggen är jag svag för popmusik som bär på ett djupare budskap, men ändå är dansvänliga. Och det här är en låt man definitivt kan släppa loss och nästan hoppa till. 

Favoriter Apple Music

Snygga krispiga syntar, elgitarrer och riktigt punchy live-trummor välkomnar in oss i refräng. Men innan det möts vi av en skön och något nyfiken ljudbild. This Time Last Year lovar gott från denna New York baserade artist. 

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011