Efraim Leo slog igenom hos den stora massan i vintras när han framförde singel Best of me i Melodifestivalen. Ett utmärkt tillfälle för Sverige att få ett smakprov av denna duktiga artist. Låten följdes sedan upp av Somebody else i våras som framfördes tillsammans med Celina Sharma.

Nu är det mitt i den varma svenska sommaren och vad passar då bäst än att ta oss tillbaka till sommaren 2007 när Enrique Iglesias intog de högre platserna på topplistan med singeln Do you know (The ping pong song). Låten, som skrevs av Brian Kidd, Enrique Iglesias och Sean Garrett, blev ju då en stor hit när den släpptes som första singel från Iglesias album Insomniac.

Nu är det dags för den 23-årige svensken att göra sin tolkning av låten. Borta är den ganska ostiga ping-pong-effekten från originalet (thank god) och istället är det en mer teen-pop/rockig version av låten, vilket passar både tiden och Efraims röst perfekt. Det blir energi och jag skulle lätt kunna tänka mig denna version i en tonårsserie på Disney+ (något för Love Victors tredje säsong kanske?).

Om låten berättar Efraim för bloggen:

Do you know är en fantastisk låt som jag minns att jag hörde på radion som barn.
Refrängen har en sådan nostalgisk melodi som gör det till en 2000-tals klassiker och jag ville verkligen skapa min egen version av låten.
Den passar verkligen bra med min kommande musik och detta är ett sätt för mig att visa människor vart mitt sound är på väg. ”

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply