Det var 1987 som den amerikanska sångerskan Belinda Carlisle fick en stor hit med singeln Heaven is a place on earth. Låten blev etta i bland annat USA, Storbritannien och Sverige och låten står sig fortfarande högt på mångas favoritlistor.

Nordiska Favoriter

Nu har producenten Aqcora och sångerskan Enoka slagit sina påsar ihop för att göra en uppdaterad version av Heaven is a place on earth. Den nya versionen av låten formad efter dansgolvet och blandar den nostalgiska känslan av text och melodin med skön EDM-produktion. Resultatet är en upplyftande och euforisk tolkning som kommer att få igång dansgolven världen över. Vad tycker du om denna klubbversion av Belindas klassiker?

Vad tyckte du?
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011