Vogon Poetry är tillbaka med den stompande singeln Atomic Skies. Här tar sig trion som består av Roger Tell, Daniel Önnerby och John Anderson ut i en post-apokalyptisk värld som även då är en liten homage till spelet Fallout som herrarnas barn spelar, och som de på det viset får massa historier om vid matbordet.

Själv gick jag igång på den retrodoftande produktionen här som förde tankarna till dansmusiken från tiden kring millennieskiftet. Speciellt den fantastiska eurodance och mer trance:iga versionen av klassikern Starship Troopers som släpptes då i samband med filmen. Här med Atomic Skies blir det i alla fall härlig mix av blippiga synthar, stompande beats och sedan går det ju inte att inte bli helt lycklig av speakerrösten.

Så kasta dig in i Vogon Poetrys dystopiska framtidsvision till låt här och nu. Sedan kan du även se fram emot en knippe remixer av låten under nästa månad.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.

Leave A Reply