Vogon Poetry är tillbaka med den stompande singeln Atomic Skies. Här tar sig trion som består av Roger Tell, Daniel Önnerby och John Anderson ut i en post-apokalyptisk värld som även då är en liten homage till spelet Fallout som herrarnas barn spelar, och som de på det viset får massa historier om vid matbordet.

Skicka in din musik

Själv gick jag igång på den retrodoftande produktionen här som förde tankarna till dansmusiken från tiden kring millennieskiftet. Speciellt den fantastiska eurodance och mer trance:iga versionen av klassikern Starship Troopers som släpptes då i samband med filmen. Här med Atomic Skies blir det i alla fall härlig mix av blippiga synthar, stompande beats och sedan går det ju inte att inte bli helt lycklig av speakerrösten.

Så kasta dig in i Vogon Poetrys dystopiska framtidsvision till låt här och nu. Sedan kan du även se fram emot en knippe remixer av låten under nästa månad.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Nordiska Favoriter

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011