Omslag

Det finns artister och det finns artister. Sedan finns det Darin.
När han gick upp på scenen under helgens Så Mycket Bättre för att tolka Johnossis singel What’s the point visste jag inte riktigt vad jag skulle förvänta mig. Men att jag blev positivt överraskad är nästan en underdrift.

Nordiska Favoriter

Efter en öppning som ändå kändes väldigt Darin när han sjunger refrängen, exploderar låten sedan i en pulserande elektropop-produktion som hämtad från 80-talet. Det är som Darin gick all in elektropop på denna och gör denna rocklåt till en glittrande klubblåt. En version som för mig bara blev helt fantastisk. Det är en låt jag vill dansa till en hel natt och som jag lätt kommer ha in min spellista för en lång, lång tid.

Än en gång visar Darin att han faktiskt är som bäst när han gör andra artisters låtar. Inte med det sagt att hans egna låtar är sämre på något sätt, tvärtom. Hans senaste låtar på engelska har för mig lyft honom ännu ett stepp. Men det känns som han inte håller tillbaka i Så Mycket Bättre utan bara kör för att göra den absolut bästa versionen av en låt. Vilket någonstans märks på resultatet. Det är inte för inte som En apa som liknar dig och Astroligen fortfarande ligger högt bland hans mest spelade låtar.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK SUMMER

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011