Italo disco och pizza måste ju vara den bästa kombinationen. Det är liksom båda insvepta i den röd, vit, gröna flaggan och erbjuder något man inte kan motstå. Som här när Luca Capostrano släpper den lekfulla singeln Stranger. Med dansbandsaxofon och klassiska orchestral hits ger Capostrano en härlig sommarsingel som hämtad från 80-talet.
Just sommar får vi i musikvideon till låten, som bjuder på med strandhäng, surfing och lata stunder vid havet. Får hoppas de väntade 45 minuter efter pizzan innan de gick ned i vattnet dock. Annars får man ju kramp, det vet ju alla.

Popmuzik Lover Patreon
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011