Italo disco och pizza måste ju vara den bästa kombinationen. Det är liksom båda insvepta i den röd, vit, gröna flaggan och erbjuder något man inte kan motstå. Som här när Luca Capostrano släpper den lekfulla singeln Stranger. Med dansbandsaxofon och klassiska orchestral hits ger Capostrano en härlig sommarsingel som hämtad från 80-talet.
Just sommar får vi i musikvideon till låten, som bjuder på med strandhäng, surfing och lata stunder vid havet. Får hoppas de väntade 45 minuter efter pizzan innan de gick ned i vattnet dock. Annars får man ju kramp, det vet ju alla.

Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Favoriter Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music Svensk Pop
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.