Med singeln Ruins släpper singer-songwritern A Choir Of Ghosts titelspåret från kommande EP:n som dimper ner i din streamingtjänst den 16:e Juni.

Popmuzik Lover Patreon

Den vackra låten Ruins handlar om att ta modet till och be hon hjälp när man känner sig trasig och behöver någon som sätter ihop bitarna av sig själv igen. En påminnelse om att vi alla har perioder vi inte mår bra och är trasiga. Att det då inte är något fel i att just be om hjälp.

Om låten berättar sångaren för bloggen:

”Jag brukar skriva låtar själv, men för den här var det ett samarbete mellan mig, Pontus Frisk och Fredrik Westin. Låten handlar om en inre kamp mellan mörkret inom dig och att hitta modet att be om hjälp när du behöver den. Vi behöver alla det ibland, men det kan vara så svårt att ta det första steget. Men som de säger, ”ett delat problem är ett halverat problem.” Jag har själv svårt att be om hjälp, men jag försöker bli bättre.”

A Choir Of Ghosts

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover Patreon

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011