Att Oliver Zach inspireras av klassisk popmusik från 60- och 70-talet märks i musiken. Det är organiskt med fokus på starka melodier. Nya singeln Oh, Honey! är inget undantag. Låten skrev faktiskt Oliver i sina tonår, när han – som han själv berättar – var ung, dum och kär. Vilket kanske märks på den något naiva men samtidigt charmiga texten. Eller som Oliver uttryckte det; “Låten fångar den där naiva tonårskära känslan, som var så härlig en gång i tiden”.

Följ på Apple Music

Arrangemanget är enkel men effektfull här. Låten inleds med en akustisk gitarr som blommar ut med slagverk, bas och körer. Det är skönt medryckande pop med den där somriga känslan, där allt blir bubblande och härligt i kombination med texten.

Oliver Zach

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Följ på Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.