Att Oliver Zach inspireras av klassisk popmusik från 60- och 70-talet märks i musiken. Det är organiskt med fokus på starka melodier. Nya singeln Oh, Honey! är inget undantag. Låten skrev faktiskt Oliver i sina tonår, när han – som han själv berättar – var ung, dum och kär. Vilket kanske märks på den något naiva men samtidigt charmiga texten. Eller som Oliver uttryckte det; “Låten fångar den där naiva tonårskära känslan, som var så härlig en gång i tiden”.

Nordiska Favoriter

Arrangemanget är enkel men effektfull här. Låten inleds med en akustisk gitarr som blommar ut med slagverk, bas och körer. Det är skönt medryckande pop med den där somriga känslan, där allt blir bubblande och härligt i kombination med texten.

Oliver Zach

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
DOLBY ATMOS
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Favoriter Apple Music

Spellistor

Temaspellistor

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011