Du kanske känner igen Jennifer Walter från programet Min mamma, din pappa i TV4? Kanske att du sett henne i DJ-båset på olika Pride-festivaler? Hon har alltid haft starka åsikter om jämställdhet och feminism, som hon aktivt krigat för i alla sina offentliga och privata sammanhang. När det kommer till musik gjorde Jennifer en cover på Kapten Röds låt Om inte jag fanns (Jättens låt) samt Det är kört nu.

Följ på Apple Music

Nu är Jennifer aktuell med singeln Låt dom. En riktigt skönt medryckande poplåt med läckert arrangemang. En låt som osar av energi och attityd. Om singeln berättar sångerskan för bloggen:

“Hur ofta sätter vi oss inte på en plats där vi inte borde vara, som vi borde hålla oss ifrån, men inte kan låta bli? Det är så lätt att hamna på den där platsen eller med den där personen en sista gång, trots vad alla andra tycker och tänker, man skiter liksom lite i vad de säger även om man vet att det är av omtanke.
Den här låten är för mig en let go of the past, att nu jävlar har jag kört och känt den där kicken en sista gång och går vidare. Inga fler spel, jag ska sluta spela svår och nu börjar jag om, for real.”

Singeln är skriven av Walter tillsammans med Ian-Paolo Lira, Simon Boustedt, Rebecca Magyar och produceras av DUNDER.

Jennifer Walter

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Lover
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.