Popcorn, eller jag menar Tove Lo.

Covered PSB

Svenska popdrottningen släpper ytterligare en singel från sitt kommande album Dirt Femme. 2 Die 4 transporteras jag tillbaka till 90-talets euro-trance. Helt klart ett snyggt drag av artisten att återta tronen över dansgolven och samtidigt leverera en klockren hit. Känner man inte igen Gershon Kingsleys ikoniska Popcorn-drop från 1969 så har man levt under en sten. Särskilt med tanke på att låten blev en enorm hit med Hot Butter 1972 och sedan med Crazy Frog 2005. Låt oss se om det detta upplivandet av melodislingan blir den största framgången hitintills.

Golvad av Tove Los självklara stjärnglans är den här låten en som omedelbart läggs till på spellistan. Det känns som att soundet på kommande plattan blir allt tydligare med varje släpp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Favoriter Apple Music
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

POPMUZIK LOVER 2
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011