Popcorn, eller jag menar Tove Lo.

Skicka in din musik

Svenska popdrottningen släpper ytterligare en singel från sitt kommande album Dirt Femme. 2 Die 4 transporteras jag tillbaka till 90-talets euro-trance. Helt klart ett snyggt drag av artisten att återta tronen över dansgolven och samtidigt leverera en klockren hit. Känner man inte igen Gershon Kingsleys ikoniska Popcorn-drop från 1969 så har man levt under en sten. Särskilt med tanke på att låten blev en enorm hit med Hot Butter 1972 och sedan med Crazy Frog 2005. Låt oss se om det detta upplivandet av melodislingan blir den största framgången hitintills.

Golvad av Tove Los självklara stjärnglans är den här låten en som omedelbart läggs till på spellistan. Det känns som att soundet på kommande plattan blir allt tydligare med varje släpp.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Följ på Apple Music

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011