Det är dags för BBY Liza att följa upp singeln Lucifer som hon släppte i Maj. Nya singeln heter Champagne och är en rytmisk poplåt som verkligen osar hit. Det blir en skön kombination av dansant produktion och vemod i sången, vilket jag alltid uppskattar. Sedan är texten ganska smart med just Champagne-referenserna. För vem gillar inte tanken av att dricka bort smärtan efter en speciell någon med just Champagne?

DOLBY ATMOS

Champagne är skriven av Eric Lundberg, Kalle Kylén, Jerry Sillah och Jacob Carlsson Gulevski samt producerad av Calle Hellberg.

Om singeln berättar BBY Liza:

Första gången jag hörde låten blev jag rörd. Det var och är fortfarande den bästa och mest speciella låten jag har hört. Det finns något med det som gör att man inte kan sitta stilla. Jag visste att den låten tillhörde mig.
Vi reste upp till Stockholm för att spela in den. Allt gick bra. Inspelningar är alltid roliga och det kändes verkligen som en ära att jag fick låten.

Så häll upp ett glas med bubbel och följ BBY Lizas råd och drick bort bekymren med de ädla dropparna.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Nordiska Favoriter
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

POPMUZIK LOVER 2

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011