Det är dags för BBY Liza att följa upp singeln Lucifer som hon släppte i Maj. Nya singeln heter Champagne och är en rytmisk poplåt som verkligen osar hit. Det blir en skön kombination av dansant produktion och vemod i sången, vilket jag alltid uppskattar. Sedan är texten ganska smart med just Champagne-referenserna. För vem gillar inte tanken av att dricka bort smärtan efter en speciell någon med just Champagne?

Apple Music Svensk Pop

Champagne är skriven av Eric Lundberg, Kalle Kylén, Jerry Sillah och Jacob Carlsson Gulevski samt producerad av Calle Hellberg.

Om singeln berättar BBY Liza:

Första gången jag hörde låten blev jag rörd. Det var och är fortfarande den bästa och mest speciella låten jag har hört. Det finns något med det som gör att man inte kan sitta stilla. Jag visste att den låten tillhörde mig.
Vi reste upp till Stockholm för att spela in den. Allt gick bra. Inspelningar är alltid roliga och det kändes verkligen som en ära att jag fick låten.

Så häll upp ett glas med bubbel och följ BBY Lizas råd och drick bort bekymren med de ädla dropparna.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Apple Music
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.