Det är dags för BBY Liza att följa upp singeln Lucifer som hon släppte i Maj. Nya singeln heter Champagne och är en rytmisk poplåt som verkligen osar hit. Det blir en skön kombination av dansant produktion och vemod i sången, vilket jag alltid uppskattar. Sedan är texten ganska smart med just Champagne-referenserna. För vem gillar inte tanken av att dricka bort smärtan efter en speciell någon med just Champagne?

Champagne är skriven av Eric Lundberg, Kalle Kylén, Jerry Sillah och Jacob Carlsson Gulevski samt producerad av Calle Hellberg.

Om singeln berättar BBY Liza:

Första gången jag hörde låten blev jag rörd. Det var och är fortfarande den bästa och mest speciella låten jag har hört. Det finns något med det som gör att man inte kan sitta stilla. Jag visste att den låten tillhörde mig.
Vi reste upp till Stockholm för att spela in den. Allt gick bra. Inspelningar är alltid roliga och det kändes verkligen som en ära att jag fick låten.

Så häll upp ett glas med bubbel och följ BBY Lizas råd och drick bort bekymren med de ädla dropparna.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.