15-åriga Agnes Frisk har sjungit sedan barnsben och värmt upp konserter för Samir & Victor, Carola och Marcus & Martinus. I fjol visade hon upp sig för hela svenska folket i TV-programmet Talang. Att hon redan är en fullfjädrad artist råder ingen tvekan om.
Nu är det dags för ett nytt kapitel i sångerskans liv när hon förvandlas till BBY LIZA och släpper första singeln under det namnet.

POPMUZIK LOVER 2

Lucifer är en dansant poplåt med upplyftande melodi och grym energi. På låten sjunger BBY LIZA om de hjärnspöken som säger till oss hur fula och otillräckliga vi är och som snappar upp alla negativa kommentarer som man tillslut börjar lyssna och tro på. 
Med låten vill sångerskan istället få oss att skita i vad andra tycker och vara den man trots allt är.
Den typ av positivt tänkande och energi man alltid behöver. Då är det ju extra skönt att få dansa loss till det.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
POPMUZIK LOVER 2
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011