Efter singlar som Ella och Sitter här är Michael Hillstedt från Södertälje nu aktuell med sitt album Flykt & Fantasi. Ett album som samlar tio låtar producerade av Jerry Sillah och som ger oss svensk pop som doftar Gessle, Winnerbäck och Thåström.

Från albumet kan du här lyssna på bröllopslåten Nu är det vi som Hillstedt skrev och framförde på ett bröllop för 15 år sedan. Nu har den äntligen släppts till alla att lyssna på och jag skulle säga att möjligheten är stor att den kan bli en klassiker på kommande bröllop. Eller som artisten berättade lite skämtsamt:

Jag vill ge Ulf Lundells Kärleken förde oss samman och Kents Utan dina andetag en utmaning i kyrkan framöver då bröllopsklockorna återigen kommer att ljuda.

Som sagt, inte helt omöjligt att folk kommer välja denna vackra bröllopsvisa på sin speciella dag inför kommande bröllop och det är ju extra trevligt att ha en låt som inte hunnit bli sönderspelad.
Vid sin sida när Hillstedt sjunger låten hör vi Lisa Hedh som även sjöng tillsammans med honom när bröllopet begav sig för 15 år sedan.

Så lyssna och njut på denna fina bröllopsvisa här i bloggen.

Vad tyckte du?
Like
Love
Care
Wow

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i allmänhet och husgudarna är inga mindre än Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt jag vill lyssna på mer än en gång.