Efter singlar som Ella och Sitter här är Michael Hillstedt från Södertälje nu aktuell med sitt album Flykt & Fantasi. Ett album som samlar tio låtar producerade av Jerry Sillah och som ger oss svensk pop som doftar Gessle, Winnerbäck och Thåström.

Följ på Apple Music

Från albumet kan du här lyssna på bröllopslåten Nu är det vi som Hillstedt skrev och framförde på ett bröllop för 15 år sedan. Nu har den äntligen släppts till alla att lyssna på och jag skulle säga att möjligheten är stor att den kan bli en klassiker på kommande bröllop. Eller som artisten berättade lite skämtsamt:

Jag vill ge Ulf Lundells Kärleken förde oss samman och Kents Utan dina andetag en utmaning i kyrkan framöver då bröllopsklockorna återigen kommer att ljuda.

Som sagt, inte helt omöjligt att folk kommer välja denna vackra bröllopsvisa på sin speciella dag inför kommande bröllop och det är ju extra trevligt att ha en låt som inte hunnit bli sönderspelad.
Vid sin sida när Hillstedt sjunger låten hör vi Lisa Hedh som även sjöng tillsammans med honom när bröllopet begav sig för 15 år sedan.

Så lyssna och njut på denna fina bröllopsvisa här i bloggen.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

SKICKA IN DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC​

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011