Du kanske känner igen de olika ord och meningar som Michael Hillstedt rabblar i refrängen på singeln Sitter här. Inte så konstigt i så fall, för det är låttitlar från Thåströms karriär.

DOLBY ATMOS

Sitter här skrev Hillstedt redan 1991 medan han gick lumpen. Då var Thåström den stora idolen som lyssnades på genom hörlurarna till sin Walkman. Texten är faktiskt baserad på dikter som Marcus Birro skickat till Michael, som han då umgicks med en del på den tiden.

Resultatet blir en popresa igenom Thåströms låtar och sångarens pojkrum.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Svensk Pop Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

DOLBY ATMOS

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011