Göteborgsbandet Snark släpper med Tar nog sommaren sin tredje singel.
På låten är Snark trött på alla mejl och videomöten. Med det sätts ett autosvar i Outlook och bestämmer sig helt enkelt för att promenera in sommaren istället. Det blir en avslappnad och lekfull poplåt med en skön retrokänsla över sig. En låt som verkligen har det där behagliga vandringsgunget som gör att låten känns som ett perfekt sällskap vid just en promenad. Som man tar när man tar sommaren.

Popmuzik Popcast

Tar nog sommaren är första låten som Snark gör tillsammans med producenten Henryk Lipp och av resultatet att döma känns det som de hittat helt rätt. Du hör resultatet här i bloggen.

Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Popmuzik Popcast
Share.
Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.