Tankarna förs omedelbart till Nashville och världsartister när svenska Shalisa Taylor tar första tonen. Hennes ömsinta stämma är som en värmande ledstjärna som inger ett omedelbart lugn. Singeln Guide me home tar utgångspunkt i det personliga och föddes ur artistens flytt till London 2020, där hon mötte utmaningar med att börja om på nytt och finna en ny vardag. Texten lär med säkerhet finna en plats i många lyssnarnas hjärtan då den resonerar kring att navigerar i en längtan efter stabilitet. 

Popmuzik Podcast

”Jag pratar med en annan version av mig själv, versionen av mig själv som stannade i min hemstad och inte flyttade bort.”

Shalisa Taylor

För mig är det alltid det äkta som berör på djupet och Shalisa känns 100% autentisk, min favoritdel i Guide me home är de vackra m-körerna som kommer in i refrängen. Plötsligt känns låtens innebörd om att finna stabilitet som bortblåst och jag känner mig helt harmonisk.

Shalisa Taylor

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Popmuzik Lover Patreon
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Popmuzik Podcast

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while you also are being able to submit your music to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011