TROY är en amerikansk artist som började sin karriär på teaterscenen och sedan i olika TV-serier. Nu är det dock musik som gäller när TROY precis släppt debut-EP:n Calvin Court. Från den kan du här lyssna på låten Guilty. En härligt svulstig pop/rocklåt som inspirerats av akter som Queen och Elton John där artisten sjunger om att vara mänsklig, från ens sämre till mer fantastiska stunder.

Nordiska Favoriter

Guilty och själva EP:n är producerad av Marti Frederiksen som även jobbat med Aerosmith, Carrie Underwood och Daughtry. Så klart namnkunnig person. Här blir produktionen som sagt härligt färgad av 80-talet i stil och man kan inte låta bli att bli imponerad av TROYs starka röst.
Så kasta dig över Guilty här nedan.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Covered PSB
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011