Michael Hillstedt, eller kort och gott Hillstedt i Spotify, släpper den 30:e Juni albumet Flykt & Fantasi. Från det har du här i bloggen tidigare kunnat höra singeln Sitter här, som släpptes i vintras.
Nu är det dock dags att bygga upp förväntningarna inför albumet med singeln Ella. Här bjuder Hillstedt oss på klassisk svensk pop som doftar Gyllene Tider. Både att det är just sommarpop som färgats av 80-talets produktion samt att det är ett namn i titeln som sångaren är sådär hemligt förälskad i. Det ger det hela den där bubblande känslan och framförallt så blommar låten ut i en stark refräng som du garanterat lätt kommer att sjunga med till när du väl ser Hillstedt på en konsert. Låten har med andra ord alla de rätta komponenterna för att skapa just en sommarhit. Du hör Ella här nedan.

Svensk Pop Apple Music
Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Följ på Apple Music
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Svensk Pop Apple Music
Skicka din musik till popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send your music to popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011