Angelina Pavanelli är den begåvade popmakaren från Eskilstuna vars sound utspelar sig i  indiepopens härliga epicentrum. Med svävande syntar och drömska melodier är den aktuella  singeln Vem trodde en lyxig ljudresa som färgas med vackra melodier och innerlig sång. 

Popmuzik Lover

Låten handlar om att finna nya sidor av sig själv men samtidigt inse att det är betydligt svårare för en själv än andra att vara i en relation. 

Låten beskriver balansen mellan att välja sig själv och att samtidigt vara med någon annan, samt hur kärlek för vissa, utan att vara en olycklig sådan, ändå kan vara jävligt svårt.

Angelina Pavanelli

Vem trodde är tagen från sångerskans kommande EP som släpps senare i vår. Soundet beskriver hon själv som vemodigt med texter som kryper in under skinnet. Framförallt tycker jag Angelina fångar det viktigaste i poptexter, nämligen att sjunga om sådant som man inte alltid vågar prata om. Det är med spänning vi fortsätter följa denna talangs resa.

Angelina Pavanelli

Vad tyckte du?
+1
2
+1
1
+1
0
+1
0
+1
0
+1
1
Om du gillar att upptäcka ny musik i bloggen får du gärna bli Popmuzik Lover på Patreon. Då stöttar du bloggen och gör det möjligt för fler artister att ha en plattform att synas på.
Become a patron at Patreon!
Popmuzik Podcast
Share.

Artist (Astian), låtskrivare och deltidsskribent. Men framförallt musikälskare och här för att lyfta andra artister.

Favoriter Apple Music
Skicka musik till Popmuzik

Bloggen fokuserar i första hand på de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

The blog focus on all music submissions and enquiries we are receiving from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you can submit new singles.
You can read more about the blog's Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.