Det var i början av året som Nathalie Lidqvist från Umeå debuterade med singeln Hela tiden under hennes artistnamn som är rätt och slätt Nathalie. Singeln gav sångerskan ett kulturstipendium för sin förmåga att sätta ord på svåra och tabubelagda ämnen och nu är det dags för sångerskan att följa upp med Savannen som du hör här nedan.

Popmuzik in Dolby Atmos

Låten i sig handlar om att förlora ett syskon och just känslan av att ständigt leva i livsfara. Savannen låter texten får stå i fokus i första hand men också en låt som snyggt byggs upp från ett piano för att sedan låta arrangemanget verkligen blomma ut efter halva tiden. Nathalie bjuder med andra ord på många känslor i sången och låten kastar sig från det vemodiga till det dramatiska och medryckande. En artist som är en storyteller för 20-talet, helt klart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Om du gillar att upptäcka ny musik hos Popmuzik får du gärna bli Patreon. Då får du mer Popmuzik i form av exklusivt innehåll, samt att du gör det möjligt för fler artister att synas i bloggen. ❤️
Become a patron at Patreon!
Författare

Grundare och chefredaktör för Popmuzik.
Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

KMR Studios
Share.
Favoriter Apple Music

KOMMANDE EVENEMANG I GÖTEBORG

Skicka musik till Popmuzik

Vi fokuserar på de musikinskick och förfrågningar som kommer från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du också kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här.

Det är bloggens Patreons som gör det möjligt för oss att fortsätta lyfta fram bra musik av spännande artister.

Tack för att du är Patreon.

Send music to Popmuzik

We focus on all the music submissions and enquiries from our Patrons. As a Patron, you help support the blog while you also can submit new songs and artists to discover.
You can read more about the blog's Patreon here.

It is the blog's Patrons that makes it possible for the blog to continue to write about great songs and exciting artists.

Thank you for being a Patron.