Det var i början av året som Nathalie Lidqvist från Umeå debuterade med singeln Hela tiden under hennes artistnamn som är rätt och slätt Nathalie. Singeln gav sångerskan ett kulturstipendium för sin förmåga att sätta ord på svåra och tabubelagda ämnen och nu är det dags för sångerskan att följa upp med Savannen som du hör här nedan.

Skicka in din musik

Låten i sig handlar om att förlora ett syskon och just känslan av att ständigt leva i livsfara. Savannen låter texten får stå i fokus i första hand men också en låt som snyggt byggs upp från ett piano för att sedan låta arrangemanget verkligen blomma ut efter halva tiden. Nathalie bjuder med andra ord på många känslor i sången och låten kastar sig från det vemodiga till det dramatiska och medryckande. En artist som är en storyteller för 20-talet, helt klart.

Vad tyckte du?
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
+1
0
Skicka in din musik
Share.

Grundare och chefredaktör för Popmuzik. Älskar popmusik i största allmänhet och mina husgudar är Pet Shop Boys. Tycker att en bra låt är en låt som jag vill lyssna på mer än en gång.

Skicka in din musik

PRESENTERA DIN MUSIK

Bloggen fokuserar i första hand på alla de musikinskick och förfrågningar vi får från våra Patreons. Som Patreon stöttar du bloggen samtidigt som du kan tipsa om nya låtar och artister att uppmärksamma.
Du kan läsa mer om upplägget med Patreon här, samt använda denna sida för att skicka in din musik.

Tack för att du är Patreon.

SUBMIT YOUR MUSIC

The blog focuses primarily on all the music submissions and requests we receive from our Patrons. As a Patreon, you support Popmuzik while also being able to submit your songs to the blog.
You can read more about the blog’s Patreon here, and use this page to submit your music.

Thank you for being a Patron.

Musikinspiration från Göteborg sedan 2011